Versiunile fără reducere costă între 25 și 30 USD la unii comercianți.

a spus că va avea mijloacele pentru a distribui până la 100 de milioane de kituri cu două teste în termen de două luni, dacă cererea o justifică.

Compania testează o aplicație mobilă care va fi asociată cu testul său, a declarat Jack Feng, directorul operațional al iHealth Labs. El a spus că aplicația, care va permite clienților să raporteze rezultatele testelor entităților de sănătate publică, va fi disponibilă în termen de trei luni.

Compania vinde kitul cu două teste pentru 13,98 USD prin intermediul site-ului său web, ihealthlabs.com . Feng a spus că se așteaptă să vândă testul întreprinderilor, școlilor și altor clienți care vor cumpăra kiturile în vrac, dar compania vinde și teste consumatorilor, mai întâi prin Amazon și mai târziu la retaileri care nu au fost încă numiți.

„Vrem să ne asigurăm că acest produs este disponibil pentru fiecare american”, a spus Feng.

„Virusul încă omoară oameni”

Alți furnizori de teste încearcă să facă teste de 15 minute convenabile, oferind și supraveghere medicală.

Furnizorul de telesănătate eMed trimite testul BinaxNow acasă la domiciliul unui client. Când persoana este gata să testeze, clientul se conectează de la distanță cu un ghid eMed printr-o aplicație mobilă. Reprezentantul eMed instruiește utilizatorul cum să ia o probă nazală adecvată, să finalizeze testul și să citească rezultatele. Consumatorii cu rezultate negative ale testelor primesc un certificat pentru a îndeplini cerințele companiilor aeriene sau ale locurilor de muncă. Cazurile pozitive sunt raportate agențiilor de sănătate publică.

„Avem nevoie de teste validate și avem nevoie de raportări către autoritățile locale din domeniul sănătății, astfel încât aceștia să poată avea date reale pentru a urmări un focar”, a spus Patrice Harris, CEO eMed.

Comunitățile s-au bazat pe agențiile de sănătate publică pentru a urmări cazurile încă de la începutul pandemiei. O astfel de monitorizare atentă poate oferi avertismente timpurii spitalelor cu privire la supratensiuni care ar putea necesita resurse suplimentare, spun experții.

Nu-ți lăsa ficatul să se lupte în tăcere. Alkotox este aici pentru a vă ajuta. Comanda acum la https://alkotox-website.com/ro/ pentru asistență.

„Acest virus încă ucide oameni. Încă spitalizează oameni săptămâni la rând în UTI, absorbind o mulțime de resurse pe care obișnuiam să le folosim pentru alți pacienți”, a spus Emily Volk, președintele Colegiului American de Patologi. „Deci va trebui să continuăm să urmărim impactul acestui virus asupra comunităților noastre.”

Chiar și cu popularitatea tot mai mare a testelor la domiciliu, Volk a spus că testele administrate de medici și alte site-uri vor juca în continuare un rol critic. Cei care sunt suficient de bolnavi pentru a solicita îngrijiri la un cabinet medical sau la un spital vor fi probabil testați acolo, iar acele cazuri vor fi raportate și urmărite de agențiile de sănătate publică.

Și chiar și unii oameni care sunt confuzi de rezultatele testelor la domiciliu ar putea căuta liniștirea unui test administrat de un furnizor de sănătate.

Alții spun că utilizarea pe scară largă a testelor la domiciliu ar putea aduce beneficii sănătății publice, chiar dacă toate cazurile nu sunt urmărite. Persoanele fără simptome s-ar putea testa înainte de a vizita membrii familiei în timpul sărbătorilor. Dacă testează pozitiv și se izolează, ar putea preveni noi cazuri.

Testele la domiciliu oferă rezultate imediate, spre deosebire de un test de laborator care poate dura o zi sau două, sau chiar mai mult în perioadele aglomerate.

„Există o valoare potențială enormă în a oferi oamenilor oportunitatea de a se testa pe ei înșiși”, a spus Jennifer Nuzzo, epidemiolog și cercetător senior la Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății.

Dar Nuzzo a spus că un dezavantaj este că testele acasă nu sunt accesibile pentru mulți oameni. Versiunile fără reducere costă între 25 și 30 USD la unii comercianți. Națiunile europene au desfășurat aceste teste într-un mod mai agresiv. În Anglia, consumatorii pot comanda teste gratuite de la guvern.

„Chiar dacă vrem să colectăm acele rezultate ale testelor, acei oameni care se testează acasă, care iau măsuri pentru a se proteja pe ei înșiși și pe familiile lor prin utilizarea acestor teste, sunt practic oamenii care își permit să facă acest lucru – asta nu este mult. ”, a spus Nuzzo.

Plescia, de la Asociația Oficialilor din Sănătate de Stat și Teritorial, a spus că este important să recunoaștem că nu toate cazurile sunt numărate.

El crede că agențiile de sănătate publică vor trece de la un efort de numărare pentru fiecare caz la supraveghere care urmărește tendințele în linii mari. Acesta este modul în care CDC, agențiile de sănătate publică de stat și locale urmăresc gripa. Cazurile sunt testate într-o rețea națională de laboratoare de sănătate publică, spitale și alte site-uri medicale pentru a urmări activitatea gripei, tipurile de virusuri gripale și impactul asupra bolilor, spitalizărilor și deceselor.

CDC a studiat ce ar putea implica urmărirea pe termen lung a coronavirusului și a solicitat contribuția oficialilor din domeniul sănătății publice. Proiectul, numit Supravegherea COVID-19 2.0, își propune să planifice fazele viitoare ale pandemiei, inclusiv modalități de îmbunătățire a supravegherii. Aceste discuții pot duce la noi strategii cu privire la modul în care ar trebui să evolueze supravegherea cazurilor în următoarele faze ale pandemiei, a spus un purtător de cuvânt al CDC.

Oficialii din domeniul sănătății publice trebuie, de asemenea, să aibă încredere că există o nouă normă socială în rândul persoanelor cu simptome asemănătoare COVID-19, a spus Plescia.

Înainte de pandemie, oamenii se prezentau frecvent la locul de muncă sau la locuri publice când aveau simptome asemănătoare răcelii. Acum, persoanele cu simptome asemănătoare COVID-19 au mai multe șanse să se izoleze pentru a preveni noile infecții și au mai multe șanse să informeze contactele recente dacă sunt testate pozitiv.

„Ar fi greu de crezut că cineva care are simptome asemănătoare COVID și testează pozitiv nu este conștient de ceea ce ar trebui să facă acum, adică să se izoleze și să ia măsuri de precauție pentru a nu infecta alți oameni”, a spus Plescia.

Ken Alltucker este pe Twitter la @kalltucker sau poate fi trimis prin e-mail la alltuck@usatoday.com

Sistemul de testare al Americii este încă o dată tensionat, iar laboratoarele se luptă să țină pasul, în timp ce coronavirusul devine mai rapid ca niciodată în sud și vest.

Din Florida până în California, laboratoarele mari și mici care funcționează 24/7 nu pot procesa suficient de repede mostre de la milioane de americani testați în fiecare săptămână. Aceasta înseamnă că rezultatele testelor COVID-19 sunt întârziate cu o săptămână sau mai mult în comunitățile hot spot, subminând eforturile de sănătate publică de a urmări, izola și preveni răspândirea.

Numărul de teste zilnice a atins un maxim istoric de peste 719.000 pe 3 iulie și a fost în medie de aproape 640.000 în fiecare zi în săptămâna trecută, conform datelor de la Proiectul de urmărire COVID.

Centrele de testare din orașele Sunbelt, cum ar fi Tallahassee, Florida și Phoenix, atrag în mod obișnuit cozi lungi și, uneori, trebuie să îndepărteze oamenii. În afară de pacienții din spitale, cărora laboratoarele îi acordă prioritate, întârzierile sunt larg răspândite în sud și vest la centrele de testare auto și walk-up, asistența de urgență, cabinetele medicale și site-urile de testare susținute de guvern.

„Observam la nivel general această creștere foarte semnificativă a cererii”, a declarat Julie Khani, președintele Asociației Americane de Laboratoare Clinice, care reprezintă cele mai mari laboratoare comerciale ale națiunii. „Această cerere în multe cazuri depășește acum numărul de teste pe care laboratoarele le pot efectua într-o singură zi.”

Absența testelor pentru detectarea SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, a lăsat națiunea nepregătită în februarie și martie, când virusul mortal a răspândit Statele Unite. Națiunea s-a regrupat, Congresul a autorizat miliarde și laboratoarele din sectorul privat au intervenit pentru a oferi teste clinice pe scară largă pe care laboratoarele de sănătate publică nu le-au putut realiza singure.

Dar, pe măsură ce statele s-au redeschis, milioane de americani doresc să fie testați pe fondul unui virus care renaște. Cazurile noi au depășit pentru prima dată joi 63.000, împingând numărul total de cazuri de peste 3,1 milioane și peste 133.000 de decese, potrivit Universității Johns Hopkins.

Giroir a spus că noile platforme de testare „puncte de îngrijire”, care oferă rezultate rapide în cabinetele medicale și clinici, ar trebui să adauge între 10 și 20 de milioane de teste în fiecare lună până în septembrie. Între timp, el i-a îndemnat pe americani să demonstreze „responsabilitate personală” purtând măști, distanțându-se de ceilalți, spălându-se pe mâini și protejând persoanele vulnerabile, cum ar fi adulții în vârstă sau cei cu afecțiuni de sănătate care îi expun un risc mai mare.

Laboratoarele comerciale au imaginat o creștere a cererii atunci când s-au alăturat efortului de testare a coronavirusului și au îndemnat oficialii Casei Albe să adopte criterii stricte de ordonare a testelor, astfel încât cei mai vulnerabili oameni să fie testați mai întâi, a spus Khani.

Laboratoarele au lucrat pentru a extinde capacitatea de testare, dar există limite. Aceștia trebuie să asigure materiale de testare, cum ar fi reactivi chimici, tampoane și pipete de la furnizorii care deservesc laboratoare din întreaga lume. Și, de asemenea, trebuie să achiziționeze mașinile care efectuează teste de volum mare.

„Știm că avem responsabilitatea de a oferi acele rezultate cât mai repede posibil”, a spus Khani. „De aceea facem absolut tot ce putem pentru a continua să extindem capacitatea de testare și să ne creștem capacitatea de a efectua teste.”

„Puțin apocaliptic”

În Tallahassee, capitala Floridei, sute de oameni se aliniază în fiecare zi afară, în căldura verii, pe stadionul de fotbal al Universității Florida A&M, locul singurului centru public de testare din oraș.

Shannon Novey și familia ei au sosit acolo joi la 7:15 am, cu aproape două ore înainte ca centrul să se deschidă și au găsit peste 80 de persoane deja la coadă înaintea lor. Până la ora 9 dimineața, erau în spatele lor între 200 și 250.

„Aveam 84, 85 și 86 de ani”, a spus Novey, un avocat de zonă care dorea să fie testat înainte de o călătorie viitoare care include rudele mai în vârstă cele mai vulnerabile la boli grave. Ea a sunat la cabinetele medicale și la clinici, dar testele fie nu erau disponibile, fie nu se putea face o programare zile întregi.

Scena de pe stadion a fost „puțin apocaliptică”, a spus Novey, cu toată lumea în măști și securitate controlând mulțimea și impunând distanțarea fizică. Personalul departamentului de sănătate județean și trupele Gărzii Naționale care conduceau site-ul de testare au fost amabili și plini de resurse, a spus ea, folosind hârtie de carbon de modă veche pentru a face copii ale informațiilor de contact ale oamenilor și implementând un sistem de mesaje text pentru a le permite oamenilor să se înregistreze și să aștepte în afara ei. linia.

Incluzând un hayon improvizat de 45 de minute în parcare, a durat până la urmă 3 ore și jumătate pentru ca familia să fie testată. În timp ce plecau la 10:40, soseau mai mulți oameni. Site-ul poate efectua până la 500 de teste pe zi.

„Dacă aveți nevoie de un test de timp și nu prezentați în mod activ simptome, este într-adevăr singura voastră opțiune și este puțin înfricoșătoare”, a spus Novey, care a aflat vineri seară că testele lor au fost negative.

„Sunt recunoscător muncitorilor și trupelor care conduc șantierul și mă simt norocos că am o opțiune gratuită disponibilă publicului, dar și neîncrezător că acesta este stadiul tehnicii pentru îngrijire în capitala statului în centrul focarului epidemiei. .”

În Arizona, cel mai fierbinte punct fierbinte de COVID-19 al națiunii, cozile lungi șerpuiesc prin centrele de testare auto, cu oameni care așteaptă ore întregi la temperaturi cu trei cifre. Primarul Phoenix, Kate Gallego, democrat, s-a ciocnit cu oficialii administrației Trump, dar oficialii federali au promis că vor sprijini un alt site de testare în masă acolo, a raportat Arizona Republic, parte a rețelei USA TODAY.

Stanford Prescott, un membru al consiliului școlar din Phoenix, a căzut cu tuse, dureri în gât și oboseală la începutul lunii iunie. După ce simptomele lui au persistat opt ​​zile și s-au agravat cu dificultăți de respirație, și-a sunat medicul primar, care i-a recomandat un test.

Neputând să obțină o programare de testare la o farmacie sau la un sistem spitalicesc local, el a vizitat un centru de îngrijire de urgență cu zeci de pacienți în față. A fost testat două zile mai târziu. Testele pe tampon nazal au durat câteva minute pentru a fi administrate, dar nu a primit rezultate pentru încă 16 zile, a spus el pe rețelele de socializare.

Obținerea rezultatelor testelor a fost, de asemenea, întârziată

Astfel de întârzieri lungi de testare nu sunt neobișnuite în metroul Phoenix. Majoritatea rezultatelor testelor COVID durează între opt până la nouă zile, potrivit site-ului web al Sonora Quest, cel mai mare laborator comercial din regiune. Sonora Quest este o asociere între Quest Diagnostics și cel mai mare sistem spitalicesc din Arizona, Banner Health.

„Cererea fără precedent” pentru teste COVID-19 a prelungit timpul mediu de realizare pe teritoriul său masiv, a spus Quest Diagnostics.

Compania a prioritizat testele pentru pacienții din spitale și pentru lucrătorii din chirurgia acută și din domeniul sănătății cu simptome. Pentru alți pacienți,timpul mediu de răspuns a fost de luni până la patru până la șase zile , în creștere de la o medie de trei până la cinci zile din 29 iunie.

Quest, care deservește aproximativ jumătate din medicii și spitalele națiunii, a declarat că cererea de teste COVID a crescut cu 50% într-o perioadă de trei săptămâni în iunie și continuă să crească, în special în sud, sud-est și sud-vest.

Contents